• 5
    son dönem "arda" iticiliğinden sonra aklımda ne terim egosu ne emre karaktersizliği kaldı. emre,terim falan ardaya göre en azından bi tık daha mert adamlarmış. karaktersizlik yaptılar ama emre çatışmadan hiçbir zaman vazgeçmedi. yeri geldi laf söyledi kudurttu laflarıyla bizi ama lafını esirgemedi,besteler yaptık sövdük karşılıklı çarpıştık ama taraflar belliydi. terim desen hakeza gitti geldi sattı kaldı ama bir şekilde içimizde ukte bıraktı egoluydu ama babacandı. ueafayı da egosu ve babacanlığı kazandırdı aslına bakarsan.

    ama işte gel gör ki olay ardaya gelince namert bir kişilik var. sürekli geldi bayrampaşalı ağzı yaptı,delikanlı gururlu değerlerine bağlı adamı oynadı,evli çocuk sahibi mankene yürüdü yetmedi evlilik programındaki kızlara yürüdü. bi olayı bi sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum çünkü olsaydı barcelonaya gittiğinden beri günübirlik gece kaçamakları için istanbula gelmez, her magazin programlarında onu görmezdik. youtubea arda turan yazınca eminim oynadığı maç sayısından çok magazin haberleri çıkıyordur artık. tvden insanlara akıl verircesine ben oldum dercesine bildiklerimi aktarıyorum ayaklarına hep bir üst telden konuştu. yalandan mertlik yapıp olay çıkardığında arkasında durmayıp sürekli birilerine sığındı, birilerinin kendisi hakkında yapacağı iyi yorumları bekledi, destek çıkmaya zorladı herkesi emrivaki yaptı ama yemedi. kendisi itici olmaktan öteye gidemedi. herkesin eğrisiyle doğrusuyla sevdiği "mahalle abiliğine" soyundu ama farkedemedi ki o insanları sevdiren bile sempatikliğiydi.

    yani ardadan olmadı. ne futbolu pişti ne karakteri. aslına bakarsanız karakteri pişti. arda iyi karakter için mücadele etmesi gerektiğinin farkındaydı ama mücadeleyi bırakalı o kadar çok oldu ki. insan, neyin eksikliğini çekiyorsa onu düşürmezmiş ağzından. yani ardanın "adamlık" ,sıkıntısını hep çektiği ve çekecek şey olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın