• 681
    kuracakları kadroyla ilk 5'e giremeyeceğimiz yönetim. bu topluluktan bir cacık olmaz. ne futbolu bilirler ne futbolcu tanırlar.

    bırakacaklar galatasaray'ı menajerlerin kucağına artık onlar ne yaparlarsa. ki onların da ne yapmak istediğini görüyoruz, sabri'nin uzatılacak olan sözleşmesi, yasin'e yapılacak olan zam, bruma ve snejder elden çıkarılacakken semih ve selçuk'a dokunulmaması vs vs.

    bu adamlar gitmedikçe geri kalacağız, net. geçen sene 6. olabildik bu sene 4. seneye en iyi ihtimalle 6. veya 7. bitireceğiz sezonu. boşuna sallamıyoruz burada. 2015-2016 sezonu öncesi yazılara bakın, çoğumuz "bu sezon* ilk 5'e giremeyiz" demişiz. geçen sezonun başında da yine açın okuyun yazıları, yine bir çoğumuz "bu takımdan bir halt olmaz" demişiz ve haklı çıkmışız her seferinde.

    şimdi yine diyoruz ki bu takım gelecek sezonu ilk 6'da bi-ti-re-mez. bitiremez kardeşim 2, 2 daha 4. yasinle, selçukla, sabriyle hele hele semihle olamaz yani başka bir şey. olmadı, olmuyor, olmayacak!!!!

    bunu tespit edemeyen ya da etmeye bir yerleri yemeyen bir insan topluluğu işte bunlar. siz daha kombine, forma vs alın arma aşkına. arma aşkınıza bir şey diyen yok. lakin görün işte yahu, bu adamlar için sen alt tarafı yolunacak bir kazsın, söğüşlenecek bir kerizsin. kızma kardeşim ama gerçek bu. ben demiyorum bunu, hal ve icraatlarıyla bu adamlar söylüyor. göstere göstere hem de. sen de kalkıp çoluğunun çocuğunun rızkından kesip bu iş bilmezlere koltuk çıkıyorsun, haberin olsun.

    (bkz: onlar sana yazıldı, haberin yok senin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın