• 247
    --- alıntı ---
    valbuena harika bir futbolcu. fenerbahçe'ye en az iki yıl katkı sağlayacağını düşünüyorum. aykut hoca'nın istediğini de biliyorum ve haklı da.
    uğur karakullukçu-aspor
    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    sneijder artık yaşlandı. galatasaray yeniden yapılandırmaya gidecekse bu sneijder ile olmaz.
    uğur karakullukçu-aspor
    --- alıntı ---

    bu iki yorum herhangi bir çarpıtma olmasızın kendisinin ağzından çıktıysa ne dediğini bilmeyen yorumcudur. valbuena ile sneijder'in arasında üç ay var. eğer valbuena en az iki sene oynayabilecek yaştaysa aynısını sneijder için de söyleriz. yok, sneijder yeniden yapılanma için çok yaşlıysa valbuena da fener için çok yaşlıdır.

    bu tip tartışmalarda, genelde vasıfsız yerli futbolcu, fatih terim, hamza vs. gibi insanlara sempati duyanların anlamadığı nokta şu. bir fikir çelişkiliyse, b. russell tarafından bile söylenmiş olsun, çelişkilidir ve eleştirilmeye açıktır. dün sevilen adamın bugünkü fikrini ya da eylemini eleştirmekten, fikirleri kötü niyetli bulunmaya başlanmışsa yarın sevilmemesinden doğal bir sonuç olamaz. bir fikir hatalı olabilir. hatalıysa neden hatalı olduğu söylenir, tıpkı yukarıda verdiğim alıntılardaki çelişkiyi yakalayan arkadaşın yaptığı gibi.

    çok basit bir örnek vereceğim: yarın roberto mancini, gazetedeki bir yazısı nedeniyle bir gazeteciyi döverse benim gözümde biter. bunun üzerine bana "e, dün bayılıyordun adama" derseniz aptallık etmiş olursunuz. ne olur aptallık etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın