• 16793
    dursun özbek'in son açıklamalarına bakarsak 2017-2018 sezonu için 5 ya da 6 oyuncu takviyesi yapılacak takım. transfer edilecek oyuncu sayısında ilk '7-8 transfer yapacağız' ile başladık '4-5 iyidir' ile bitireceğiz sanırım. takım tamamen değişecekti hani? iyimser bir tablo çizecek olursam 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol bek, 2 orta saha, 1 kanat, 2 forvet yani toplamda 8 transfer gerekli.

    - 1 stoper alacaksak eğer hem hava toplarında etkili olmalı hem de defanstan topla çıkabilmeli, yani kazma olmamalı...( khacheridi mantıklı olabilir)
    - 1 sağ bek 1 sol bek alacaksak eğer bunlar kesinlikle ilk 11 oyuncusu olmalı. alalım parlatalım düşüncesiyle hareket edersek bir bakmışız sabri 34 maçın 30'unda ilk 11 başlamış...
    - 2 adet orta saha bana göre en önemli transferler bunlar olacak. takımın kalbi sonuçta. tolga ve selçuk'u kesmeli en azından. alınacak 2 oyuncu da çift yönlü olmalı, tempolu olmalı...
    - 1 kanat oyuncu transferi... uzun uzun anlatmaya gerek yok. takımın en önemli silahını kaybettik (bruma)... fenerbahçe'deki lens gibi hem kaliteli hem de takım oyununa bağlı kalabilecek bir oyuncu olmalı.
    - 2 forvetten biri gomis olacak sanırım. diğeri de genç gelecek vaadeden bir oyuncu olmalı. en azından italya 2.liginden 30'luk oyuncu alınmamalı.

    transfer delisi değilim ama takım o kadar berbat ki yasin, sabri, selçuk ve semih'in olduğu bir on bir görmek istemiyorum bu yüzden nokta atışı yapılmalı.

    edit: düzeltme
App Store'dan indirin Google Play'den alın