• 65
    arkadaşlar bu çok büyük bir olay, bu konuyu netleştirmemiz gerekiyor. ben yüklenici firma inşaat yapabilmek için arsa sahibine bir bedel ödeyecek bunun %80 galatasaray %20 emlak konut arasında paylaştırılacağını ayrıca yüklenici firma elde ettiği kardan arsa sahibine bedel ödeyecek sanıyordum. yani 1 milyar lirayla en yüksek teklifi veren dap yapının minimum 800 milyon galatasaraya 200 milyonu emlak konuta vereceği sonrasında belirttiği %10'u karından vereceği pay olarak algıladım.

    meğerse olay farklı diyorlar 1 milyar lira yüklenicinin proje yaptıktan sonra elde edeceğini tahmin ettiği gelir. %10 oransa arsa sahibine vereceği oranmış. bu oran üzerinden %80 galatasarayın %20 emlak konutun olduğu söyleniyor. bu durumda bizim riva arazimize 80 milyon liraya konmuş oluyorlar. kabaca bir muslera ya da bruma parası. hani şu dursun özbek'in 300 milyon doların üzerinde para kazanmayı beklediği araziye hiçbir peşinat vermeden inşaat yapacağını dile getiriyor. bizim arsamızın değeri sıfır ama üzerine inşaat yapılıp satılırsa gelir paylaşılır deniyor.

    futbolcunun atamadığı, yedirdiği bir gol için burayı yıkanların gereken önemi vermesini geleceğimizi karartacak bir durumu engellemek için çaba harcamasknı istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın