resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12382
    son olayların üzerinden 3 gün geçtikten sonra kokpite girmeye çalıştı, thy genel müdürünü arada falan diye haber yapılan futbolcu. haberde anlatıldığı gibi bir şeyin yaşanmadığına adım kadar eminim. arda niye kokpite girmek istesin lan? hadi istedi, niye zorlasın? nasıl bir nefretse artık adamı rezil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. arda da sağolsun yardımcı oluyor. en komiği de haberin veriliş şekli. ''uçakta bir skandal daha! yine arda'', ''arda uçakta başka bir skandala daha imza atmış'' ve benzeri başlıklar atılmış.

    haberde daha önce lüksemburg maçı sonrası benzer bir şeyin yaşandığını, bu sebeple pilotların yüklü miktarda para cezasına çarptırıldığı yazılmış. yüklü miktar. hmmm. baktım ne kadarmış. 1000tl. algı yaratmakta ne kadar da başarılılar.

    uçak kalkmadan niye böyle bir şeyi istesin cidden merak ediyorum. bilal meşe'ye kokpitten anons yaparak mı küfür edecekti? daha önce takımı kutlamak için girmiş. ilk defa bir ünlü kokpite girmiyor. peki bu kez neden girmek istedi? makedonya maçında güzel oynadık, bravo, 0-0 berabere kalmak inanılmaz bir başarı çocuklar mı diyecekti?

    daha ne haberler okuyacağız bekleyip görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın