• 34
    iktidarda olan siyasi iradenin inşaat rantı üzerine kurulu ekonomi politikaları olduğunu herkes biliyor. üçüncü köprü ve havalimanı güzergahları üzerinde bulunan ve yakın zamanda yüksek oranda değerlenecek olan riva ve florya arazilerini bize yar etmeyecekleri belliydi. diğer taraftan bizim artık ekonomik olarak sürdürülebilirliğimiz kalmadı yıllık faiz yükümüz çok fazla.

    en hayırlısı olarak arsanın satılması ve geliriyle borcun tamamının kapatılması, florya yerine çok daha ileri teknolojili ve galatasaray ruhunu yansıtan bir tesis inşa edilmesi ve geleceği kurtarmak adına yeni bir arsa yatırımı yapılması gerekiyor. bu adımları gerçekleştirebilmek için en yüksek bedelle satış işlem gerçekleştirmeliyiz. bu sebeple tüm galatasaraylıların gündem oluşturması ve baskı uygulaması çok iyi olur.

    bir noktaya değinmeden geçemeyeceğim. renktaşlar zengin kaynaklara sahip olan ülkeler nasıl emperyalist ülkelerin hedefi oluyorsa, galatasaray da kıymetli taşınmazlarıyla rantçıların hedefi oldu. hatırlıyorum ünal aysal "arsayı satmak kolay yol, üzerine proje yaparak kulübün kasasına sürekli gelir getirmek" hedefli çalışıyordu ama ne durumlara sokuldu gördük. dursun özbek taşınmazlarımızı kasıtlı olarak elden çıkarmak amaçlı çalışıyor düpedüz bir proje gibi, kulübünün yanında değil muktedirlerin yanında. onun döneminde kulübün borçları ne kadar yükseldi farkında mısınız? galatasaray'ın omuzuna yükler konuluyor ki varlıklarını elinden çıkarmak zorunda kalsın.

    alın sizin olsun. uğraşmayın, bırakın, düşün artık yakamızdan bizim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın