resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 12373
    milli takımın 10 numarası ve kaptanı olan bir barcelona oyuncusu olarak elbette çok konuşulacak bir futbolcu. nasıl ki cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan ile 5 yaşındaki bir çocuğun atıyorum kedi tekmelemesi aynı derecede gündem olmayacaksa arda'nın yaptıklarının çok konuşulması da normaldir. bence normal olmayan şey bu kadar ünlü ve göz önünde olan birinin bazı kesimler tarafından "sıradan bayrampaşalı bir genç" gibisinden ele alınmasıdır. ulan siz bu herifin kaç yaşında ve ne kadar mühim biri olduğunun farkında mı değilsiniz yoksa salağa yatmak mı işinize geliyor?

    daha garip bir örnek vereyim, mesela aykut demir... siyasi görüşü, yaşam şekli ve adam dövme, kurşunlama ve cihat ilan etme gibi sıra dışı davranışları ile kağıt üzerinde belki arda'dan çok daha antipatik biri fakat yatıp kalkıp aykut demir konuşuyor muyuz? hayır, çünkü arda ile aykut arasındaki fark belki aykut ile sıradan bir vatandaş arasındaki fark kadar, yani oldu olacak sabah akşam sarı çizmeli mehmet ağa konuşalım... tabi ki arda turan konuşacağız. hele ki özel hayatı falan aklı başında taraftar için asla ciddi bir eleştiri sebebi olmamış, magazinsel ilgi ve malzeme teşkil etmiştir. bu kısmı çarpıtmanın hiçbir manası yok.

    velhasılıkelam, arda turan kadar ünlü kimselerin tabii olarak topluma karşı bazı sorumlulukları vardır. buna uygun davranmazlarsa da normal bir şekilde gündem olurlar, ilgi uyandırırlar, konuşulurlar... "meyve veren ağaç taşlanır" düsturu ile de bunun hiçbir ilgisi yok, zira meyve veren bir ağacın ben bugüne kadar gazeteci dövdüğünü görmedim :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın