• 17
    ihale yöntemi ile geliştirilecek projelerden elde edilecek gelirin yüzde 80'i galatasaray spor kulübü derneği'ne, yüzde 20'si emlak konut'a ait olmak üzere paylaşım yapılacak. emlak konut'un söz konusu arsalar üzerinde geliştireceği projelerdeki galatasaray spor kulübü derneği payı minimum 509 milyon lira olacak. yani ihale sonucunda gelecek olan gelirin %80'i galatasaray kulubüne ait.

    arsa büyüklüğü 1.157.000 metre kare. yaziyla yazalim, birmilyonyuzelliyedibin metre kare. toplam emsale esas inşaat alanı ise 173 bin 904 metrekaredir.

    arsa bilgileri:
    1-) beykoz riva'daki 0 ada 3203 parsel numaralı bölüm konut imarlı. toplam arsa alanı 869 bin 522 metrekare, emsal değeri 0,20, emsale esas inşaat alanı 173 bin 904 metrekare, bina yüksekliği ise h: 2 kat.
    2-) beykoz riva'daki 0 ada 3201 parsel numaralı bölüm özel orman imarlı. toplam arsa alanı 206 bin 497 metrekare büyüklüğünde.
    3-) beykoz riva'daki 3203 parsel numaralı bölüm ilköğretim tesis alanı imarlı. bu parselin toplam arsa alanı 8 bin 423 metrekare.
    4-) beykoz riva'da yapılacak park alanının toplam arsa alanı 72 bin 560 metrekare.

    plan notları
    1-) konut alanlarında uygulama mimari avan projeye göre yapılacak olup r: 0,20 ve h:2 kat (max. 7m.) ile sınırlıdır ve bina birim taban alanı emsal değerini aşmamak ve çekme mesafeleri içinde kalmak koşulu ile max. 200 metrekareyi geçemez.
    2-) özel orman alanları; rekreasyon amaçlı gezinti, yürüyüş ve dinlence alanı olup hiçbir inşaat faaliyeti yapılamaz. bu alanların inşaat hakkı diğer alanlarda kullanılamaz.

    ihale ilanini gormek icin:
    http://emlakkulisi.com/...va-hale-lan-1pdf.pdf

    teknik yapı, dap yapı, fuzul grup ve makro inşaat-nef ortaklığının katılmasına kesin gözü ile bakılırken, gap inşaat ve ege yapı’nın da değerlendirme aşamasında olduğu belirtiliyor. ihalede ilk oturum 8 haziran’da yapılırken, nihai sonuç daha sonra yapılacak ikinci oturumda belli olacak.

    tum bu bilgiler isiginda, daha once kucuk bir tecrube edindigim ihale.surecleri ile ilgili bilgilerimi gozden gecirdigimde en az 510 milyon lira gelir elde edilecek.tabii sirketlerin kapali zarf teklifleri, 1.oturum, 2. oturum, sirketlerin iştahı vs goz onunde bulunursa bu miktar daha da yukarilara cikacaktir. emin olabilirsiniz. 510 miyon cepte. fazlasi ne olacak gorecegiz.

    edit: deger duzeltmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın