• 237
    (bkz: #2175424)

    hktwoo'ya dört soru sormuş. dördü de çok kolay, küvıl benim diğer entry'lerimi silerken ben de soruları yanıtlayayım.

    1) gezi'ye destek veren ünlülerin daha sonra çark etmemeleri halinde iktidar tarafından ambargo uygulanma olasılığı var. yine gezi'ye destek veren ünlüler kolayca devlet gücünün mutlak sahibi hükümet ve cumhurbaşkanı tarafından terörist ilan edilebilir. haklarında devlet sponsorluğunda bir anti kampanya başlatılabilir.

    bunların hiçbiri arda ve çevresi için geçerli değil. bunun nedeni, (evet bildin!!!) aslında pek de görüş olmayan, gücü elinde bulunduran kimse onun ardında saf tutmalarından kaynaklanan siyasi görüşleri.

    2) evet. gazeteci dövmeyi "dik duruş" olarak görmek cehalettir.

    gazeteciler olmasa da gazetecilik kutsaldır.

    bu şu demek, gazeteci haberini yaptıktan sonra hakkında haber yaptığı insan onu döver mi, öldürür mü endişesi olmadan rahatça uçağa binip başka haberler yapmak üzere hayatına devam edebilir. etmelidir. çünkü gazetecilik (evet) kutsaldır. en azından sadece güç odağının uygun gördüğü bilgiden fazlasına sahip olmak isteyecek kadar kendine ve aklına saygısı olan insanlar için gazetecilerin özgürlüğü bir onur meselesidir.

    3) evet. arda turan haksız olmasına rağmen onu destekliyorlar.

    arda'nın tepkisi dediğin arda'nın saldırısından ayrı değil. arda'nın "dik duruşu" yalan haber yaptığı için bilal meşe'yi mahkemeye vermek şeklinde somutlaşsa sanırım ne arda takımdan atılırdı ne de diğer topçular instagram üzerinden arda'nın mağduriyet karnavalını başlatırdı.

    4) yaşı, insan tabiatı gereği, yıldan yıla +1 olmak üzere artıyor. 62 yaşında. evet, gazeteci olduğu için yaptığı haberler "arda minik kuşumuzun hayatını karartacak, onu üzecek" nitelikte olabiliyor. bu durumda aksini gösterip, mahkeme yoluyla meşe'yi rezil etme şansın bulunuyor. (evet, yaşına rağmen)
App Store'dan indirin Google Play'den alın