• 46
    ligin sonuna doğru gol ve asistler artınca ve sezon sonunda asist kralı olunca biraz kesilmişti ama şimdi transfer sezonu başlayınca gene başlamış.

    hep söyledik, ben bir kere daha söyleyeyim. sneijder satılabilir, gidebilir muslera dışında keskin bir çizgim yok artık ama sen onun aldığı maaşı hesaplarken selçuk inan'ı, semih kaya'yı vs kenara bırakıp sneijder ile yatıp kalkarsan o iş olmaz.

    dün de yazmıştım, istatistiklere de oyuna da bakınca en iyi olduğumuz yer hücum bölgesiydi, şimdi bruma, podolski kesin gitti. sinan gidici gibi, yasin muallak. bir de sneijder giderse en iyi olduğumuz yeri iyice zayıflatmış olacağız.

    sen sneijder'den iyisini alabiliyorsan, hemen yollayalım. ama selçuk'u, semih'i kollayıp onlardan iyisini almıyorsan sneijder'i de bir zahmet gönderme.

    bir de yaş mevzusu peydah oldu iyice. 9 haziran 1984 doğumlu 3 gün sonra 33 yaşında olacak. kendisinden bir yaş büyük dani alves'lerin yardırdığı yerde 10 numara pozisyonu için yaşlı mı yani?

    selçuk inan 10 şubat 1985 doğumlu aralarında 8 ay var. daha çok efor sarf edilmesi gereken bir bölgede oynayan selçuk inan'ın yaşı niye konuşulmuyor?

    ya başımızdaki adam dursun özbek yahu! sniejder gidince kim gelecek, bruma gitti bakalım yeri nasıl dolacak göreceğiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın