resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5249
    12 milyon eu'ya gitti deniyor.

    bana göre bu fiyata elden çıkaracağımıza bi sene daha oynatıp bedava göndermek daha iyi. bruma koca sezon takımı rakip yarı sahaya taşıyan 3 oyuncudan en önemlisiydi. diğer ikisi de podolski ve sneijder. yani elde takımı rakip yarı sahaya taşıyan sadece sneijder kaldı. ha bir de oynatırsak taşıma potansiyeli olan linnes var ki o da oyun planında bu rolü üstlenecek kişi değil, bu rolü üstlenenlere yardımcı olacak kişi olur.

    şimdi peşinde olduğumuz oyuncular var. mesela gomis. ben baştan söyliyim gomis bu kadroya gelirse eren'in yaşadığının beterini yaşar. gomis'i bırak higuen bile mevcut kadroda 10 golü zor geçer. koca takım pozisyon yaratamıyor zira. anca bruma'nın kişisel yeteneğiyle oluşturduklarından medet umuyoruz. bir de sneijder zorla gol attırırsa...

    galatasaray yönetimi aklını başına alsın. dünyada benzer durumlarla karşılaşan tek yönetim bizimki değil. bruma'yı sözleşme uzatmaya ikna edecek seçenek illa bulunur. bulunmazsa da sıkı pazarlık yapsınlar. pazarlığı sadece leipzig'le yaparsan kaybedersin. kayserispor bile çözdü durumu. menejerler aracılığıyla spekülasyon yarat. ilgili kulüpleri teklif yapmak için motive et. kişisel ilişkilerini kullan, çeşitli kulüplere hatır teklifleri yaptır. pazarlık gücün yükselsin. pardon kişisel ilişki demiştim değil mi? bi an monaco prensiyle çay içtikten sonra, italya başbakanı ile yemek yiyen ünal aysal sandım başkanımızı. anca aziz yıldırım'a yemek servisi yapacak dursun özbek'in galatasaray başkanı olduğunu unuttum.

    bruma iki üç iyi transfer ile galatasaray'ı şampiyonlar ligine sokar. 12 milyon eu'ya göndereceğine galatasaray'da tut daha iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın