resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1822
    yeni sezona kendisiyle başlarsak büyük hata yapmış olacağımız teknik direktör. aynı hamza ve riekerink gibi. ne yazık ki akıllanmıyoruz. halbuki görünen köy kılavuz istemiyor. olmayacak. olamaz da zaten.

    ama tabii yine bu kadar net görülüyor olmasına rağmen kah bazı yabancı futbolculara karşı insanların düşmanlığı kah futbol romantizmi nedeniyle kendisinin başarılı olacağı zannediliyor. hamza 3 kupalı hocaydı, riekerink ise hamza'nın çöpe çevirdiği takımı toparlayan hoca. şimdi ise tudor riekerink'in yıktığı takımı bir şekilde adam eden (antremanlarda çok koşturduğu için, zira herhangi bir başarısı da yok) hoca olarak gelecek seni takımı uçuracak zannediliyor.

    hayır, uçurmayacak. daha da beter edecek. romantizm ve "çok istemek" başarıyı getirmiyor tek başına. üzgünüm.

    ekleme:

    "teknik direktöre sabredelim" denmesi komik. evet edelim ama doğur teknik direktöre sabredelim. teknik direktörün yetersizse değiştirirsin. bu kadar basit. dünyada çok sık rastlanılan bu durumun bizim ülkede bu kadar abartılmasını anlayamıyorum. başarılı olan kalır, başarısız olan gider. aksine dünyada sürekli sabredilen teknik direktör sayısı bir elin parmakları kadardır. onlar da efsane olmuşlardır zaten kah başarılarıyla kah başarısızlıklarıyla. bizim taraftar da özeniyor buna, istiyor ki her teknik direktörü alex ferguson olsun. olmaz. olmuyor. olsaydı manchester kapardı o adamı ilk. sana bırakmazlardı.

    sözün özü tudor başarısız olacağına dair tonla sinyal vermiştir. bunu görmemek ya da görmek istememek durumu değiştirmez. taraftar göremeyebilir. onun işi bu değil. ama bunu görmesi gerekip de göremeyenlerin günahı boynunadır tudor'la gelecek sezona başlamak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın