resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1222
    abdullah avcı, galatasaray'ın hocası olmalı artık diye düşünüyor ve yazıyordum ama iki önemli maç iki önemli hata beni duraksattı biraz.

    trabzospor başakşehir maçında adebayor'u çıkartıp mustafa pektemek'i aldı oyuna. pektemek sıfır çekti yetmedi öyle bir gol kaçırdı ki adebayor olsa o topu rahatça gol yapabiirdi. ben olabilir onun da hataları olabilir herhalde ders almıştır diye düşünürken aynı hatayı bu sefer konyasporla oynadıkları kupa finalinde tekrarladı. demek ki hatasının farkında bile değil.

    kupa finalinde de mustafa pektemek hiçbir şey yapamazken bir de her maç olabilen bir pozisyonda düştü ve dirseği çıktı. mustafa pektemek zaten cam adam. bunu en iyi abdullah avcı biliyor. peki bu ısrar neden o zaman.

    trabzon maçında da konya maçında da adebayor'dan önce çıkarılması gereken en az üç adam vardı. üstelik adebayor alpaslan'ın girmesiyle istediği ortaları da almaya başlamıştı.

    direnen ve çok koşan takımlara karşı etkin olamaması adabeyor'un değil ona top atamayan kenarların kusuruydu üstelik. avcı'nın bunu görememesi ilginç tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın