resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5223
    adami oynatamadik bile.

    oynatacak kalibrede teknik direktorumuz olmadi. adama evladim dur artik bencillik yapma diyemedik. o da vurdukca vurdu. gol de atti.

    simdi gidecegi ilk takimda buyuk futbolcu olmaya dogru adimlarini atacak. bunu da oyle cok buyuk bir hokus pokusla yapmayacak yanlis anlasilmasin.

    alt tarafi futbol kulturu vasat bir hoca, oyle aman aman bir futbol dehasi degil, vasat bir hoca adama bir hucum taktigi verecek. o da bu taktigi uygulayacak. biz de iste antrenman, kendine bakti vs diyecegiz.

    galatasaray genelde zaten bir sicrama tahtasidir. en parlak zamaninda da bu boyleydi. sergen avrupa'ya gidebilmek cl'de boy gostermek icin geldi mesela en basitinden. bircok oyuncu da cl arenasinda boy gostermek icin geldi. geliyor. ha bu surecte arada duygusal veya maddi bir bag olusursa oyuncu kalir.

    yani demem o ki adam gibi bir kulup olsaydik, adam gibi bir hocamiz olsaydi, adam gibi bir taktik anlayisimiz olsaydi ne bruma savruk olurdu, ne adami satmak gibi bir gayemiz olurdu, ne satisini pazarlamak icin sacma sapan 10.dk'da oyundan almak gibi islere girisilir ne de bu gibi hareketler neticesinde puanlar kaybedilerek buyuk ihtimalle sezonun erken acilmasina ve bir sezonun daha kafadan heba edilmesine yol acilirdi.

    tamam bruma'yi elestirelim. gelecek seneden itibaren cok yol katedecegi de belli. bunun sebebi ne turkiye ne de avrupa standartlari olacak. tamamen bizim kotu yonetimimiz olacak.

    sneijder'i yaslandirdik, bruma'yi sattik. bence cok buyuk bir ziyan. cok buyuk basarilari kacirdik. emekleri gecenlerin abv.
App Store'dan indirin Google Play'den alın