resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8687
    bugün için galatasaray'a yakışacak tek başkan adayı kendisidir.

    hataları olmuş mudur? kesinlikle evet. en büyük hatası medyada çıkan haberler üzerinden sosyal medyada uçara kaçara sallayan, yalan dolanla gaza gelip soluğu medya röportajlarında alan yanar döner camianın bir parçası olmasıdır. gitmesinin sebebi ise altında kalkamayacağı sorunların olması değil, sistemin kendisini çalışamayacak hale getirmesidir.

    dursun özbek yönetimi sonrası gelebilecek en doğru başkan yine kendisidir. "enkaz edebiyatı" yapmayacağına da garanti verebilirim. ünal aysal'ın gittiği dönemde yapmak istediklerini ve projelerini hatırlarsanız, o projelerin hepsine bir şekilde başlandığını, sorunun sportif başarı ve kulüp yönetmekte olduğunu, gelmek istediği dönemde sportif başarı ve büyüme için gerekli ekonomik şartlarında oluşacağını görebilirsiniz. hatta tabiri caizse dursun özbek'i dublör olarak kullandığını bile düşünebilirim. başlanan projeleri kendisi devletle yapmaya kalksa aynı sonuçlar alınamazdı. kaldı ki kendi camiası bile dursun özbek'e teslim ettikleri projeleri kendisine teslim etmedi.

    ancak yine aynı noktaya döneceğiz; gelmesinde ve geldiğinde çalışmasında en büyük sorun yine camianın kendisidir. bir başkan etrafında kenetlenecek bir topluluk göremiyorum maalesef. öyle bir taraftar da göremiyorum. medyanın yazdığı ilk yalan dolanlarla kendi kulübüne ve başkanına saldıracak bir topluluktan bahsediyoruz.

    hiç kolay değil, sabretmek ve dirayetli olmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın