resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5218
    satılsın diyenle futbol konuşmam. ona galatasaraylı diyemem. kusura bakmayın arkadaşlar. elinde zaten 4-5 tane galatasaray seviyesinde oyuncu var. bir tanesini japonya'ya hediye ettik. şimdi de borçlardan dolayı ödediğimiz aylık faizi bile karşılamayacak paraya en değerli kanat oyuncumuzu bu yaşta değerinin altında satacağız, öyle mi? kendimizi gençlerbirliği zannetmekten bir vazgeçelim lütfen. hedeflerimiz ve hayallerimiz büyük olsun, her elimizi tutana kolumuzu vermeyelim. gerekirse sözleşmesinin sonuna kadar kalsın. fikri değişir. şartlar değişir, sözleşme uzatır. son 15 yılda sadece 3 kanat oyuncumuz oldu: franck ribery, abdul kader keita ve bruma. bu adamları transfer edene kadar ne saçma sapan kanatlara milyonları döktük. satılsın diyen bana göre galatasaraylı değildir ve aynı zamanda gerçek bir aptaldır. kusura bakmayın arkadaşlar.

    galatasaray'ı ben bir futbol kulübünden öte sanıyordum, meğersem ticarethaneymiş. büyük takımlar hiç bir zaman büyük futbolcularını satmaz. yoksa biz artık büyük olmaktan vazgeçtik mi? yıllardır galatasaray şunu yapıyor. iyi oyuncuları gönderip iyi oyuncular alıyor. leş gibi oyuncular hep kadroda kalıyor.

    yemin ediyorum bıktım. haklı çıkmaktan, yanılamamaktan bıktım.
    futbol cahillerinden, egosunu tatmin eden yöneticilerden bıktım.
    iyi gün taraftarından bıktım.
    hayatında topa vurmamış futbol alimlerinden bıktım.
    kulüp yönetmeyi football menager programı zannedenlerden bıktım.
    kendi kendimizi yemekten, sürekli nostaljiyle avunmaktan bıktım.
    17 sene önce kazandığımız 2. sınıf avrupa kupasını kutlamaktan bıktım.

    beyler lütfen kendinize gelin, galatasaray taraftar potansiyeli ve geçmişi olarak avrupa'nın en büyük 10 kulübünden biri. peki reçete ne diye soranlar olursa ancak ve ancak başarı bizi bu durumdan çıkarır. yani bruma göndererek işin içinden çıkamatyız. bruma sayısı artarsa ancak işin içinden çıkabiliriz. iki sene önce verdiğim reçete geçerliliğini koruyor: (bkz: #1679625). tabi önce ve keşke malum şahısın gizlediği egosunu bastırıp bir galatasaraylılık yapması ve görevi bırakması gerekiyor. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın