resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1800
    sözlük ahalisi olarak tudor'un da hoca olmadığına ve karakterinin, çapının galatasaray'a yetmediğine karar verdiğimize göre yeni hoca bakalım. aa bakın lucescu yine boşta. koş koş koş hemen kap yaşlı kurtu. ama sezon ortası ya bu ne kadar sıkıcı top oynatıyor, lucescu da yaşlanmış yahu, yok bu adamla da olmayacak demeyelim sonra. dersek de boşver yahu nolacak? koşmayan takım yıldızını, göbek yapan oyuncuyu, kendisini kale almayıp sahada artistlik yapanı çıkarırsa falan zaten gömeriz direk ama oralara girmiyorum bak. yine başlarız bu adam hoca mı, bu adam bunamış falan filan diye. isteriz yeni hoca ne var bunda sanki? don değiştirir gibi hoca değiştirir biz. çünkü biz koskoca galatasarayız. bizim çapımızda hoca dünyada zaten sayılı. dev aynası mı? yok canım o da ne? sanki onca hoca değişikliği bu takımın içine etmemiş gibi ona da deriz çapsız, yetersiz vs vs. lucescu gider başkası gelir ona da aynısı. beriki gelir ona da. vur baba vur daha ölmedi dünyadaki tüm teknik direktörler. sabır mı? o da ne? yeni genç bir topçu mu? ilk fatih terim döneminde sabır mı varmış? öyle mi 4 senelik hanedanlık gelmiş? alla alla ben hiç hatırlamıyorum sabır diye bir topçu. o olsa olsa sabri'dir sabri. sabır olsa duramazsın çünkü. sabır olsa egolar olmasa zaten sürekli şampiyonlar ligine katılan istikrarlı bir kulüp olursun. haydiiiiii şimdi de istikrar çıktı. bu da iskandinav bir topçu olsa gerek. eminim kemik gibidir.

    iş yerinde sabah saat 09:25 saati itibariyle kafam çok karışık sözlük. kim yeterli, kim yetersiz; o hoca mı, bu hoca mı; kadroda o mu olmalı, bu mu olmalı? ama taraftar hep yeterli, hep haklı. ona şüphe yok. e tabi taraftar müşteri değil mi? müşteri hep haklı değil mi? dur ya son dönemlerde değişti o. kurum içi eğitimlerde artık müşteri hep haklı değildir deniyor. ama kimse duymasın bunu sözlük olur mu? sonra taraftarın da haksız olduğuna falan gider konu. aman ha ne ederiz? nereden beslenir, neye bu kadar ölümüne yükleniriz?

    bir de tabi kulübün başında olup bu kadar düzensizliğe ve taraftarın son derece haklı olarak söylediği bu yetersizleri takıma getirenler var. adamlar kimi getirse yetersiz yahu. inanılmaz! yok yahu inanılmaz değil sanki. adamlar da yetersiz sanki. yani adamlar derken yönetimdekiler işte. var ya yahu. hani kulübü batıran, sürekli yalan söyleyen falan. bildin mi? tudor'a tepki gösterdiğimiz kadar tepki göstermediklerimiz hani. yağlı surat desem bilirsin bence. sanki baştan bir kokma varmış gibi geliyor bana ama. sonuçta taraftarız biz en iyisini bildiğimizden ve hep haklı olduğumuzdan zaten gereken yere tepkiyi koyuyoruz. koyuyoruzdur yani? yoksa bu yönetim mi bize koyuyor? yok canım ne koyması yok koyma falan. öyle olsa anlarız biz.

    biz öyle bir taraftarız ve milletiz ki geçmişinden ders alıp geleceğini şekillendirmeyi bilmeyenleriz. ders almak mi? o da ne? biz olsa olsa ders veririz!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın