resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1799
    tudor değil abdullah abdullahoğlu diye bir teknik direktör de olsa 1 sene daha sabredilmeli artık. sürekli birilerri yollandığı için floryada futbolcular nasıl olsa herkes gider bize bişey olmaz kafasında bir taraflarını salarak yayılıyor zaten. hoca da bunu defalarca söyledi. eleştirmemiz gereken yönleri var. değişiklikleri, oyuncularını sürekli medyanın önüne atması vs. ama bu işler biraz da kafada bitiyor. uygun ortam sağlanır adamın da kafası rahat, sahada kendi istediklerini veren oyuncu grubu olduğu zaman onun da yükselişe geçeceğini düşünüyorum. artık iyi kötü bi istikrar sağlamamız gerekiyor. galatasaray'ın kaybedecek bir senesi daha yok ama mevcut yönetimle ve oyuncu grubuyla zaten çok da ümitli değiliz gelecek konusunda.

    kendisinin şu anki sorununu oyuncuları motive edememek olarak görüyorum. kendisi geldiğinden beri oyuncuların kafasındaki düşünce az çok ortada. hepsi zaten 3-4 arası biyerde bitirir tatilimize bakarız modunda. 1-2 tane öne çıkmaya çalışıp takımda kalma planları yapan, ya da kendisini izleyen takımlara göz kırpan oyuncular var hepinizin malumu o isimler de. türkiye'de işin yarısından çoğunun motivasyon olduğunu düşünürsek de tudor'a yapacak çok da bir şey kalmıyor.

    bu konuda benim için en iyi örnek arsene wenger. bence kendisi teknik taktik olarak kusursuz bir hoca. keza oyuncu bilgisi konusunda da öyle. ama son bir kaç senedir hem oyuncular hem de taraftar nezdinde motivasyon sağlayamıyor. herkes artık onun miadını doldurduğunu düşünüyor. oyuncular kupa kazanmak için ayrılmak istiyor vs. tudor bu motivasyonu önümüzdeki sene sağlayabilecek bir isim. hem enerjisiyle hem de üst düzey futbol yıllarından tecrübeleriyle takıma katacakları olduğunu düşünüyorum ben. tudor'un devraldığı tarihte takımı carlo ancelotti bile alsa yine aynı yerde bitirecektik. bruma konusunda iğneleyici laflarında da haklı görüyorum. zira bruma şuan sahada halı saha futbolcusundan hallice oynuyor. sneijder'i ise kötü kondisyonuna rağmen oynatmak zorunda hissediyor. bu yüzden de oyunun ilerleyen dakikalarında 10 kişi oynamamak için oyundan alıyor. biraz sabır galatasaray taraftarı. bu güne kadar beğenmediğimiz herkesi yolladık. biraz da böyle deneyelim. eminim bir şey kaybetmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın