resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5182
    brumayı diğer oyuncularla mukayese etmeden önce takım içindeki rolünü analiz etmek daha faydalı olacaktır bence.

    orta ikilin tolga ve selçuk bırakın driblingle adam geçmeyi ileri oynamayı bile beceremeyen iki topçu. önlerindeki sneijder tek top oynayan veya ayağında top saklayıp oyunu yönlendiren bir adam. topla hareketli değil yani. forvetin podolski hareketli bir adam değil. daha çok beyniyle oynayan ve kendini saklayan bir adam. eren zaten stabil.

    şimdi böyle bir takımda topu ileriye kim taşıyacak? kim boş alan yaratacak? kim birebirde adam eksiltip rakibin dengesini bozacak? kim takımı kontraya taşıyacak? işte bütün bu soruların cevabı %99 aynı adamsa o zaman bu adam takım için vazgeçilmezdir.

    elbet sorunlu bu çocuk. kafası karışık. problemli. bencil. işte tam olarak burada idarecili sanatı devreye girmesi gerekiyor. senin teknik direktörün veya florya sorumlun çözecek bu sorunları. onların da işi o çünkü. yoksa eski milli eğitim bakanının dediği gibi okullar olmasa bu bakanlığı ne güze yönetirdim demiş ya, böyle sorunlu yıldızlar olmasa tudor takımı ne güze idare ederdi değil mi?

    iddia ediyorum şu anda abdürrahim olsaydı floryada bruma mutlu bir çocuktu. şimdi ise problemli bir ergen. tek suçlu bruma o zaman gönderin gitsin. luce bu işi en iyi yapan adamdı. sergen, hasan şaş gibi ayarsız ve sorunlu yıldızlardan maksimum verimi hep aldı. onları küstürmedi, aksine takımın bir parçası yaptı. tudor ise gelir gelmez brumayı kesti. işte müthiş idarecilik.

    kendinizi onun yerine koyun siz ne hissederdiniz? yıldız adayısınız. takımdaki bütün hücum işini neredeyse siz yapıyorsunuz. size takmış bir teknik direktör var. ve kimse sizi iplemiyor.

    bence az bile yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın