resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5178
    takimdan ayrilmayi kafaya koymus gorunuyor. hakli da, zira galatasaray bruma'nin gelisimini en az 2 sene geriye goturdu. cunku once yabanci sinirinda yer yokken transfer etti, sonra kullanmadi, sonra sacmasapan kadro rotasyonlarinda harcadi, kontratinin son 1.5 senesine girene kadar kontratini yenilemeye calismadi, hakli ya da haksiz bicimde anlasamadigi bir teknik direktor var takimin basinda, galatasaray seneye de sampiyonlar ligi'nde yok, yakin gelecekte cikisa gececek gibi de gorunmuyor.. bu sartlarda bruma'yi ikna edebilmek icin cok ucuk yillik ucretler onermek gerekiyor.

    bruma gibi bir yetenegi 25+ milyon euro'ya satamamak isbilmezlik kabul edilecekken biz bugun bedavaya gitmesin diye ugrasiyoruz. bu aysal ve ozbek yonetimlerinin ortak ayibidir, agirligi bugunun yonetimi olacak sekilde tabi ki.

    bruma'yi en azindan aldigimiz ucrete, veya ilerideki transferlerinde pay alarak nakte cevirmek gerekiyor. cok yazik. yalnizca muthis bir potansiyeli degil, su an takimin en iyi oyuncusunu da kaybediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın