resim
Selçuk Şahin
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 423
    https://twitter.com/...s/869199554914258948

    net haklı. gelir dağılımının adaletsiz olması falan başka konular, twitin altında da kendisine baya küfür etmişler. sebep ne? "inşaat işçileri o sıcakta çalışıyor sesleri çıkmıyor, milyonları götürüyorsunuz ne olacak? vs..." biz oruçluyken çalışıyoruz yazan bile var, ulan yuh artık harbiden. müslümanlar için zorunlu bir ibadeti bile buraya karıştırıyor adama bak, tutma lan o zaman, sen zaten içinden gelmeyerek tutuyorsun orucu çok belli. hakiki hislerle inandığı yaratıcıya ibadet etmek isteyen adam böyle bir konuda ibadetini koz olarak kullanır mı yahu? sanki selçuk için oruç tutuyor, her şey birbirine girmiş bunların zihinlerinde.

    hayır şuna hep şaşırıyorum, atıyorum ligler 11 ağustosta başladı ve ligin ilk haftasında bir futbolcu yere yığıldı, vefat etti diyelim. futbol sahalarında görülmemiş bir şey değil veya onu da boş verelim, sadece bir futbolcu ilk hafta sıcaktan bayılıp hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikesi yok diyelim. o futbolcu hastaneye kaldırıldığında bugün böyle sert söylemlerde bulunan adamlar ne yorum yapacak biliyor musunuz? ben biliyorum, yazayım. "aramız bozuk kanımız değil, acının rengi olmaz, geçmiş olsun." bugün o söylemlerde bulunan adamlar öyle bir olay gerçekleştiğinde popülizmin dibine vuracak. bir futbolcu sıcaktan bayıldığında bunlardan hiçbiri şunu demeyecek; "milyon dolarlar alıyorsunuz ne olacak bayıldıysanız, olur o kadar." sanki 3 ay önce o tepkiyi veren bunlar değilmiş gibi abuk sabuk yalandan şeyler yazacaklar.

    garip ülke burası garip, hiç anlamıyorum çoğu zaman. selçuk şahin'in önerisi kabul edilir, edilmez orasını bilemem ama bu öneriye böyle aşırı sert bir tepki veriyorsan yarın öbür gün verdiğin tepkinin doğrultusunda bir olay gerçekleştiği zaman hiç yalandan "aramız bozuk kanımız değil." falan demeyeceksin, yalan söylemeyeceksin, popülizme başvurup şirin gözükmeye çalışmayacaksın o zaman. saçma sapan işler bunlar ya, akıl alır gibi değil şu yazıya gelen tepkiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın