• 5066
    dursun özbek tarafından yönetildikçe marka değeri azalacak olan takımdır. bildiğin akhisar'a döneceğiz bir kaç yıla. çok samimi söylüyorum, gittiğimiz yol yol değil.

    bakın, mesele kupaydı, şampiyonluktu falan meselesini de geçti artık. ufuk meselesi olay. monaco prensiyle yemek yiyen başkandan reis lakaplı kişilere sucuk ısmarlayan başkana dönmenin bir karşılığı var. 2 yılda elde edilen sonuçlara bak. bir 6.lık, muhtemelen bir 4.lük. aynı kafayla seneye de ilk 5'e razı oluruz. sonraki sene yine ilk 4 ilk 5 derken bir bakmışsın 3.lüğe sevinir olmuşsun.

    bu iş böyledir. ancak iyice düştüğümüzde anlayacağız olayı. sadece futbolda değil diğer branşlarda da masraftan kısacağız ayağına orta sıra takımlarına döndük iyice. daha ilerisi bu branşların kapatılmasıdır. bu herif* atıyorum 1 dönem daha yönetsirse kulübü ki bu aşağı yukarı 4 yıl yapıyor, dağ gibi takım kuşa döner. araziler gitti bu arada. bunlar adayı da verirler, dımdızlak kalırız ortada. liseden çıktık diye kulübü sattırmıyorlar da, parma'dan beter oluruz benden söylemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın