resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13375
    hala şu varken sneijder gidemez diye savunuluyor. şu varken diye sayılan tüm isimlerle birlikte gönderilmeli. sneijder gönderilmeli demeden önce her duaya başlarken bismillahirrahmanirrahim der gibi şu şu şu gönderildikten sonra gönderilmeli demek zorunda değiliz.
    galatasarayda herkesin dalga geçtiği 2 milyonluk sözleşmelerden 3 tane birden hakeden sneijder elbette öncelikli gitmelidir. düzeltme yapmak için söylüyorum en önce 2*2 lik kontratı olan selçuk gitmeli tabi ki. 2si birden gittiğinde ki bu futbolcular bizde yeterli görünmeseler bile hala alıcısı olabilecek en azından üstüne para vermek zorunda kalmadan gönderebileceğimiz nadir futbolcularımız. semih kayayı elden çıkarmak isteseler bile ki zannetmiyorum yönetimimiz çok enteresan çünkü,ne zorluklarla karşılaşılacak kimbilir. futbolu kapı gibi sözleşmeyi bırakıp gitmek istemeyecek,alacak kulüpler bu fırsattan yararlanarak bizi zorlayacak vs.
    bu yazıda bahsettiğim 3 futbolcunun sadece maaşlarından kurtulsak ve hiçbir bonservis bedeli almasak bile galatasarayın orta sahası dinamik,genç,geleceğe dönük bir umut veren hale dönüştürülebilir.
    yoksa ben neden istemeyim wesley'i. 37 yaşından önce bırakmam. antrenör yapar altyapıdan başlatırım. her sene dakikalarını yaşına göre ayarlayıp,yanına geleceği parlak bir öğrenciyle rotasyona sokarım. bunlar yapılamaz şeyler değil ama gerçekçi olmak lazım. mümkün olan en hızlı normalleşme sözleşmelerin tavan ve taban sınırları değiştirilerek gelecek olandır. muslera hariç hiçbir futbolcumuz piyasa normlarında hakettiğini kazanmıyor. hepsi çok yüksek bedellerle bu takımda ve işlerini yeterince yapamıyorlar.
    bir nokta da adının çok fazla eskitilmiş olması. ite köpeğe meze edildi. sanki galatasaray konuşulmuyor da sadece sneijder ve onun takım üzerindeki hakimiyetinden bahsediliyor hep. yeni bir başlangıç herkes için hayırlı olacaktır.
    insanlar şunu anlayana kadar yazmaya devam edeceğim belli ki. sneijder gibi futbolcuyu herkes ister ama karnım açken waffle yiyecem diye tutturmam çocukluk olur.
    şunları soran arkadaşları da anlayabilirim. maaş olarak oyuncu profili,kalitesi,tanınırlığı olarak küçülecek bir galatasaray futbol takımında 3 star alınsa kaleye forvete ve sneijderin bölgesine alınmaz mı, bu bölgede oynayan bu kariyerde adamı türkiyede oynatmak için bu paraları ödemek normal değil midir,iyice sıradanlaşalım mı ?
    geleceğe dönük,başarısız bile olsa hala piyasası olabilecek,belki yıldız değil ama geleceği parlak,çok genç olmasa bile öğrenmeye açık,başarıya kendini göstermeye aç,parlayıp daha büyük takımlara gitmek isteyen yıldız adaylarına yönelmek gerektiğini düşündüğümden sneijderin takımda kalmasını istemezdim.4 tane akıllı transfer yaparsın 4 tane asker 2 tane altyapı çocuğu galatasaray çok farklı bir takıma döner. belki bu yönetimle olmaz bu söylediklerim. belki bu yönetim buradayken tek fırsatımız sneijder üzerine kurulan bir takımla başarı aramaktır ama ben bu kötü yönetim üzerinden değil futbol doğruları üzerinden konuşmayı tercih ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın