• 10
    fener basarili diye bok attigim spor. mesela fener yari final oynarken ya da bjk bu sene iyi giderken uefa avrupa ligi de boktan bi turnuvaydi. yarin bir gun rakiplerimizin durumuna gore sampiyonlar ligi de boktan bir turnuvaya donusebilir.

    ama biz basarili olunca avrupa basketbolunun en onemli olmayan kupasi cok onemli olur mesela, hatta kadin basketbolu da. tekerlekli sandalye basketbolu da.

    sanki bana rakiplerimizin basarisini cekemiyormusuz gibi geliyor. abi adamlar bir sekilde yapiyor iste. sponsor buluyor, oyle ya da boyle. fenerli zenginler takimina destek oluyor. bizimkiler kulubun kasasini bosaltma derdinde. biz taraftar olarak, neden "basarisizlarin yanindaki az biraz basarili" olmayi tercih ediyoruz, "basarililar arasindaki en basarili" olmak varken. mesela siz inaniyor musunuz ki, fener 2 senedir futbolda costursaydi, sampiyonlar liginde basarili olsaydi, bizim basimizda dursun olurdu?

    ergin hoca ve takimi da, kizlar da, tekerlekli sandalye basketbol takimimiz da onemli bir alanda, onemli basarilar almistir. maalesef fener de avrupa erkekler basketbolunda basarili. bu sene final four finalinde, insallah uzatmalarda cok sacma sapan bi basketle kupayi kaybedip yine alemde en buyuk eglence olurlar. zira benim de icimdeki fener nefreti bambaska.

    "galatasaray" adi ile avrupa basketbolunun bir parcasiyiz, hem erkekler hem kadinlarda. eger ki sen takim kurup lige katiliyorsan, o ligde basarili olmayi hedefleyeceksin arkadas. galatasaray olmak, basarililar arasinda en basarili olmayi gerektirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın