• 121
    16-17 sezonu'nda,

    --- alıntı ---
    3. hafta: kayseri-g.saray

    karşılaşma 0-0 devam ederken, yasin öztekin'in 12. dakikada kayserili levent gülen tarafından düşürülmesine hakem mete kalkavan devam kararı verdi.

    4. hafta: g.saray-ç.rize

    mücadele g.saray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile devam ederken rizeli ismail, yasin'in ayağına net bir şekilde bastı. hakem özkalfa pozisyonun nizami olduğunu söyledi.

    8. hafta: g.saray-trabzon

    durica'nın 86'da poldi'yi düşürmesine ‘devam' diyen fırat aydınus, ertesi hafta benzer bir pozisyonda mehmet topal'ın yerde kaldığı pozisyonda beyaz noktayı göstermişti.

    9. hafta: adana-g.saray

    mücadele 0-0 devam ederken, 43'te ramos, poldi'nin aşiltendonuna basıyor. panzer penaltı bekledi ancak hakem hüseyin göçek aynı kararda değildi.

    12. hafta: g.saray-bursa

    16. dakikada bruma'nın sert şutunda top ceza alanı içerisinde kubilay'ın eline çarpıyor ancak hakem barış şimşek oyunu devam ettiriyor.

    22. hafta g.saray-beşiktaş

    galatasaray hiç de kötü başlamadığı beşiktaş derbisinin 12. dakikasında penaltı bekledi. atınç nukan'ın ceza sahasının içerisinde hem bacağı hem de koluyla yasin öztekin'i düşürmesi sonrasında orta hakem bülent yıldırım ilk başta beyaz noktayı işaret etti. g.saraylılar sevinir, beşiktaşlılar itiraz ederken yıldırım bir anda beyaz noktadan vazgeçti ve autu işaret etti.

    30. hafta g.saray-kasımpaşa

    karşılaşma 1-0 kasımpaşa üstünlüğü ile devam ederken garry rodrigues'in ceza alanı içeresinde yaptığı kafa vuruşu savunmanın eline çarptı. hakemözgür yankaya'nın devamettirdiği pozisyon döndü ve kasımpaşa yakaladığı kontratağı turgut doğan şahin ile gole dönüştürdü. böylece paşa skoru 2-0'a taşıyıp maçı kopardı.

    31.hafta gaziantepspor-g.saray

    wesley sneijder'in şutu rakibin açık olan koluna çarpıyor ama gözünün önündeki pozisyonu gördüğü halde hakem penaltıyı vermiyor.
    --- alıntı ---

    şeklinde lehimize verilmeyenlerin olduğu futbol kuralı. bunlara bir de ofsayttan yediğimiz goller, ofsayt diye kesilen ama ofsayt olmayan gollerimiz, verilemeyen kartlar vs eklenince şampiyonluktan kopuyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın