resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Almanya
  • 292
    mevcut yönetimle tüm dünyaya rezil olmanın bir anlamı yok. işin ilginç yanı, üzüldüğüm bir konu var, mesela ne kadar antipatik ve yancı da olsa beşiktaş'ı fikret orman son derece iyi yönetiyor. bunu son iki sezona bakarak söylemiyorum. şampiyon olduğumuz sezon da söylüyordum. arşiv sözlükte mevcut. fenerbahçe'de ise aziz yıldırım olmasına rağmen kulübün ondan sonra gelecek muhtemel başkanı ali koç. bana göre son derece iyi iş çıkaracaktır. hatta belki de ilk defa bazı konularda öncü sıfatını kaptırabiliriz. peki galatasaray? ben malesef kulübün kadrolarında bu güne kadar galatasaray başkanı şu olsa diyebileceğim bir isme rastlamadım. bir ünal aysal vardı onu da harcadık. arkasında durmadık. taraftar olarak siyasi baskı unsuru olamadığımız için bu gün başımıza gelenleri hakediyoruz. mesela fenerbahçe taraftarı aziz yıldırım'ın arkasında mükemmel şekilde durdu. yedirtmedi. biz yedirttik.

    camianın öne çıkan isimlerinin hepsi malesef kafatasçı. ali dürüst, adnan öztürk, o, bu... hiç biri bana idealist ve geleceğe güvenle bakmamı sağlayacak hissiyatı yaratmıyor.

    tuchel'e dönelim. proje adamı. proje ve galatasaray lafı şu sıralar yanyana komik duruyor.
    zaten bize kalmaz ama olur da gelme ihtimali doğarsa ve hatta teklif bile yaparsak, gerçekten üşenmeyip uzunca yazıcam kendisine. galatasaray'ı anlatan bir mail atıcam. okur mu bilmem ama elimden de başka bir şey gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın