• 54
    dün * uzun bir aradan sonra gerçekle$tigim eylemdir. 1-0 i sözlükten ögrendim, 1-1 olunca kapattim sinirden. otomobille seyir halinde oldugum için sürekli sözlüge bakmak tehlikeli olmaya ba$ladi, ben de açtim radyoyu. kisa bir süre sonra martin linnes ceza sahasina girerken cizginin 1 metre gerisinde bir anda yerde kaldi dedi spiker. hemen gözümde selçukla sneijder canlandi. ceza sahasinin sol kö$esi oldugu için dedim kesin sneijder vurjak*.

    sneijder topun ba$inda, vuruyor ve gol! en son süper final zirvasi ile elimizden alinmaya çali$ilan sezon avni akerde ki trabzonspor maçini dinlemi$tim radyodan.

    gayet keyifli. tavsiye ederim. ya$anan pozisyonlari hayalinizde canlandirip, ak$am eve gittiginizde özetini izleyip, aaa, hakikaten %100lük pozisyonmu$, davar nasil atamami$ diyorsunuz.

    öte yandan benim gibi maç izlerken yerinde duramayan birisi için kalp krizi riskini azaltmak adina güzel bir yöntem. kaçan pozisyonu izleyemediginiz için, sinirden kendinizi gondikleme te$ebbüsüne girmiyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın