• 47
    allah belanızı versin, zaten bekliyorduk bir bit yeniğini o da ihale ilanında çıktı.

    burayı okuyan yönetim kurulunda birileri varsa allah coluk çocuğunuzdan çıkartsın, ibra eden birileri varsa allah kan kustursun, allah sizin belanızı versin.

    adam düpedüz galatasaray'ı batırıyor, mallarını hiç ediyor. hainlik yapıyor sizler daha bu adamın peşindesiniz. sizin yedi ceddinizi köpekler kovalasın.

    ultraslan denen sümsükler! allah size de huzur vermesin, burnunuzdan gelsin aldığınız mamalarınız. ramazan'da ali sami yen sokakta iftar yapıyorsunuz ya. başka sokakta yapın! o sokağa da uğramayın.

    emlak konut biliyoruz, bu insaat işi bitince, anlaşma sonlanınca yani, oradaki imarları değistireceksiniz adım gibi biliyorum. emsali arttırıp sosyal tesis, yeşil alan, ibadethaneleri kaldırıp konut yaptıracaksınız. voleyi reyizinizin gösterdiği adama vurduracaksınız. allah sizin gibilerin canını almasın, süründürsün.

    eyy galatasaraylı, bir lafım da sana. bunların neden olduğunu çok iyi biliyorsun! birileri rant istiyor, birileri de izin veriyor. bu birileri bu ülkenin en tepelerinde oturanlardır. bu işleri onlardan bağımsız sanmak, en hafif tabirle salaklıktır. bu olanlar ve olacaklar, sadece bulmacadaki noktadır. noktaları birleştirince asıl mücadele edilmesi gerekeni göreceksin.

    bizim rakibimiz fener değil, bejeke değil. bizim rakibimiz bir takım değil, rantçılardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın