• 33
    taraftar hislerinin manupile edildiği projedir.

    bunu söylediğim için dursuncu troll gibi yakıştırmalar yapılacaktır. çok da fifi. daha önce de söyledim yine söylerim.

    giriş yüzünden yazıyı okumayı bırakıp ofsayta yönelen arkadaşlarla zaten işim yok, okumaya devam edenlere şu soruyu sormak istiyorum. 1 sene daha kaybetmeye tahammülümüz yok deniyor ama gidilecek genel kurul ile zaten kaybetmeyecek miyiz. sene sonu gelmiş, adaylar ve yönetimlerinin belirlenmesi en iyi ihtimalle ne zamanı bulacak? gelecek başkan, yönetim, teknik kadroyu ve transferleri ne zaman belirleyecek? önümüzdeki seneye nasıl girilecek? zaten 2018 mayıs ayında yapılacak genel kurula güçlü bir başkan adayı ve yönetim kurulunun şimdiden hazırlanması (her manada) daha mantıklı değil midir? hadi topladın diyelim imzaları, lan daha 2 ay önce dursun özbek bu genel kurulda, hazırlanıp gelmiş muhalefete ragmen %80 oyla ibra olmadı mı?

    bugün seçime çağırmakla mevcut yönetime karşı kendi sahasında ve bir şans vererek yarışacaksın. hem de sen daha kadronu kurmamışsın en iyi adayların mustafa cengiz ve ahmet özdoğan. bu adamlar senelerdir seçimlerde aday ne zaman tercih edildiler? diğeri adnan öztürk hep su altından gider. bu adamlar galatasaray başkanı olamazlar. taraftar forumlarında gezerek onların nabzını tutarak onların söylemlerini kullanarak onların takımlarına karşı olan hislerini kullanarak hiç olmaz bu iş. bugün ortalıkta dolaşanlar altında kalır.

    kampanyaya saygım sonsuz ancak dursun özbek'e şans vermekten başka birşey değil. 2018'de köşeye sıkıştırmak varken 3 sene daha başımızda tutacak kampanyadır. hele ki böyle bir genel kurul ile.

    bazıları kendilerine yer yapmak için her türlü manüplasyonu yapıyor. bazıları galatasaray'ın potansiyellerinin devreye girdiğinin farkında. 1-2 sene içerisinde rakipleri geride bırakacağımızı da biliyorlar. asıl sorun an itibariyle öyle bir galatasaray'ın başına geçecek adamın başta dursun özbek olmak üzere, mevcut olmaması.

    yapılması gereken kulübü çapsızlara teslim etmek değil 2018'de yakışacak adamı güçlü bir şekilde getirmektir.

    hah şimdi ver ofsaytı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın