• 698
    tam olarak benimle ayni dusunceleri paylastigini gormek guzel. hatta ben sneijder'in miadinin doldugunu ancak bu sene itibariyle kabul etmisken kendisi 2 sene oncesinden soylemis. sonucta taraftarlik biraz duygusal dusunduruyor ama nihayetinde her mac gorulen rezil performanslar icin de daha fazla susmanin bir anlami yoktu.

    diger taraftan cenelerini calistiranlarin tabi ki selcuk inan ve sabri sarioglu gibi futbolcular oldugu da zaten hepimizin malumu. sneijder'in lobisi hic yok falan demek gulunc olacagi gibi, selcuk inan ve beraberindeki turk futbolcu tayfasi da ayri bir lobi. hatta illa bir futbolcu grubu takimda soz sahibi olacaksa (ki sonuna kadar karsisindayim bu durumun tabi ki) bunun uluslararasi tecrubesi olan ve takimin basarisini ahbap cavus iliskisinden onde tutmalari daha akla yatkin olan sneijder gibi yabanci futbolcular olmasini yeglerim.

    velhasili ugur meleke'nin de dolayli olarak dedigi gibi takimin yabancisi da yerlisi de futboldan uzaklasmis, lobicilik pesine dusmus, takimin ruhu gitmis maalesef. cok onemli bir reform yapilmasi gerekiyor.

    --- alıntı ---

    sakın yanlış anlaşılmasın; ben sneijder’in, de jong’un ya da chedjou’nun masum olduklarını düşünmüyorum asla. onların da miadının dolduğunu, dönemlerinin bittiğini ve ayrılmaları gerektiğini söylüyorum zaten 2 yıldır.
    ancak aynı parantezin içinde kesinlikle selçuk, sabri gibileri de olmalı. sırf onlar yerli diye çağ dışı bir pasaport ayrımcılığı yapılmamalı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın