resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1694
    futbolcuya dayalı düzeni değiştirecekmiş de kulübü düzlüğe çıkaracakmış, kendisi bizim için bir şansmış, falanmış filanmış. yersen.

    sneijder, bruma, de jong ve chedjou soyunma odasında hocaya itiraz etmişmiş de aslan yürekli fedakar kaptan selçuk inan ne diyonuz lan siz diye bunlara çemkirmiş, ardından büyük başkan hızır gibi yetişip soyunma odasına inmiş ve karşı konulmaz karizmasını kullanarak meseleyi çözmüş. yersen.

    allah aşkına dursun ve yancılarının gaz almak için basına yaptırdığı ısmarlama haberlerle tozpembe rüyalara dalmayın ya.
    tudor'a karşı çıktı denilen chedjou değil kadro, ülkede bile değildi maç günü. son dönemde gözden düşen selçuk'un imajını düzeltmeye çalışıp sneijder'i, bruma'yı elden çıkarmaya çalışıyorlar bariz. bunu da böyle haberlerle yapıp gelecek tepkileri hafifletmeyi amaçlıyorlar bana göre.
    ek olarak: eğer soyunma odasında anlatıldığı gibi bir olay yaşansaydı adı geçen futbolcuların anında kadro dışı bırakılması gerekmez miydi? kaç gün geçti değil kadro dışı, para cezası bile yok. anlatılanların düzmece olduğunun en büyük kanıtıdır bu.

    tudor çok genç bir teknik adam ve bence oyuncularla nasıl iletişim kuracağı, oyuncuları nasıl kazanacağı konusunda pek tecrübesi yok. disiplin sağlamak için atar gider yaparken oyuncuları kaybetme noktasına geliyor gibi bir durumu var. daha pişmemiş bu konuda. teknik-taktik konuda da yetersiz bulduğumuz riekerink'ten vallahi de billahi de daha geride. sırf hırslı yapısı var diye asıl eksilerini görmezden gelirseniz yine hayal kırıklığı yaşarsınız.

    evet galatasaray'ın asıl sorunu tudor değildir, tudor'dan önce yönetim ve bir dünya topçu gitmelidir ama emin olun tudor şu anki meziyetleriyle galatasaray kalibresinde bir hoca da değildir. açın gözlerinizi.

    edit: ekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın