• 15
    dursun özbek'i daha uzun süre başkanlıkta tutacak kampanyadır.

    öncelikle 1600 imzaya ulaşılacağını sanmıyorum. son mali kurul da ibra edilmeyeceğini düşündüğümüz dursun özbek katılan yaklaşık 1000 kişinin 700en fazla oyuyla ibra oldu. o kurula organize olarak gelen muhalif sayısı 300, çıkıp konuşan 45 konuşmacının 30dan fazlası taraftarın ümit bağladığı isimlerdi. bunu kabul edin artık genel kurul taraftarın düşüncesini yansıtmıyor.

    peki 1600 imza toplandı diyelim, ve seçime gidildi. dursun özbek'in karşısına rakip çıkacak tek aday ahmet özdoğan olacaktır. adnan öztürk 2018 dedi, özgörkey 2018 diyor. hiç ağır isimlerden birinin seçime gidelim dediğini duydunuz mu?. herkes suların durulmasını ve şu an devam eden projelerin tamamlanmasını bekliyecektir. taraftarın bel bağladığı adamlar riva ve florya projelerinin ve spor salonu projesinin belli bir aşamaya gelmesini bekliyor. bu projeler sonuçlandıktan sonra başkanlığı kendisine yedirmeyeceklerini dursun özbek de biliyor. bu yüzden de 2018e kadar hiçbir yere kımıldamayacaktır.

    kimine göre bu karamsar bir tablo görünebilir ancak bence değil. bugün yürüyen projeri tamamlayabilecek adam dursun özbek'tir. bunun sebebi de günümüz konjonktürüne uygun bir başkan olmasıdır. yoksa çok başarılı bir başkan profili olduğundan değil. kaldı ki gündemdeki projelerin hepsi de bana göre olması gereken doğru projeler.

    sportif açıdan berbat 1-2 sene geçirdiğimiz doğrudur. ancak mali açıdan dillendirildiği kadar berbat olduğumuzu düşünmüyorum. herkes zarardan bahsediyor ama referans aldıkları tarih şubat 2017. riva ödemeleri gelmeden önceki ay. ekonomist değilim uzmanlık alanım da değil, bilen biri desin ki yok arkadaş riva ödemeleri geldikten sonra o kadar zarar ettik.

    2018 senesinde biten projelerle çok daha güçlü bir başkan ve yönetim bizi çok başka bir seviyeye getirecektir. bugün seçime gitmek panikle yapılan son dakika transferi gibi olacaktır. biraz sabır ve sakin olmak lazım. 2018e iyi hazırlanmak lazım. köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek lazım. bu dönemi geçiş dönemi olarak kabul edip takımdan küsmemek lazım. medyanın gazına gelmemek lazım. akılcı düşünmek lazım.

    bu satıra kadar geldiysen ve hala bu yazıyı dursun özbek savunması olarak anladıysan aha ofsayt şu tarafta ---->>
App Store'dan indirin Google Play'den alın