• 28
    önümüzdeki senelere damga vurabilme potansiyeline sahip takım. hatta bu seneki draft'ın da ilk 3 sırasından seçim yapacakları düşünülürse minnesota'dan bile büyük bir yetenek havuzuna sahip olurlar.

    tabii önemli olan bu kadroyu iyi yönetmek. her şeyden önce iyi bir koç getirerek başlamalılar işe.

    muhtemel draft seçimleriyle beraber kadrolarına bir bakalım.

    sg-bledsoe-tyler ulis
    pg-devin booker-brandon knight
    sf-t.j. warren
    pf-josh jackson*-marquese chriss
    c-tyson chandler-alex len-alan williams

    bir iki parça daha var ama onları yazma gereği duymadım. dragan bender'den bir yol olmayacağı çok belli çünkü. geri kalan ufak tefek yan parça olabilecek gençler ve rolü çok ufak yaşlı isimler.

    bu kadroya iyi takviyeler yaparlar, bazı isimleri ise kârlı takaslarda kullanabilirse 2 seneye şampiyonluk adayı olurlar.

    devin booker: şuan ligdeki en büyük potansiyellerden. saf skorer. hareketli klay thompson adeta.

    eric bledsoe: inanılmaz atlet ve çok yönlü bir guard. fakir westbrook'u. ama genç sayılmaz. şuanda takas değerinin yüksek olduğunu düşünüyorum. ama kısa vadede başarı hedeflenecekse takımda kalmalı. 4-5 sene daha maksimum katkı sağlayacaktır.

    brandon knight: bence takasta kullanılma ihtimali bledsoe'dan daha yüksek. booker'ın arkasında kalamayacak kadar iyi bir isim. bu booker'ın potansiyeli ile ilgili. onun sürelerini kısamazlar. knight'ın da 15-20 dakikalar oynamayı isteyeceğini sanmam. takasta değerli denebilecek bir parça.

    tyler ulis: normal sezonun sonlarına doğru aldığı sürelerde potansiyelini yansıttı. uzun vadede kesinlikle çok değerli bir parça olacaktır.

    tj warren: çok yönlü ve hala genç bir isim. biraz daha tecrübeyle şampiyonluk hedefi olan bir takımda rahatlıkla yer bulur.

    josh jackson: 2. sıradan seçilmesi beklenen inanılmaz derecede atlet oyuncu. suns'ın 2. sıradan seçmesi durumunda takıma katılacak. sf aynı zamanda ama atletizmi ile 4. oynayabilir kısa 5'lerde. uzun 5'lerde 2 numara bile oynar. modern basketbola uygun bir isim yani. büyük potansiyel.

    marquese chriss: çaylak senesinde umut veren bir isim. en kötü ihtimalle kenardan gelip katkı veren iyi bir yan parça olacaktır. atletik ve blok tehditi yüksek. şutu da fena değil.

    uzunlar en sorunlu bölge.

    tyson chandler: iyi katkı veriyor ama artık yaşlandı. yanına brandon knight katılıp net bir 5 numara takasında kullanılması en ideal senaryo olur. zor tabii. dediğim gibi en iyi ihtimal bu

    alex len: potansiyeli olan ama ona ne kadar yaklaşacağı hakkında soru işaretleri olan oyuncu. iyi kullanılır ve potansiyeli açığa çıkarılırsa çok değerli bir parça olur ve uzun sorununu çözer.

    alan williams: normal sezonun sonuna doğru parlayan bir diğer isim. oldukca iyi bir ribaundcu. kenardan gelerek iyi katkı verir.

    iyi yönetilirse 2-3 sene içinde şampiyonluk adayına dönüşürler yani. birden fazla pozisyonda rahatlıkla oynayabilecek esnek, modern basketbola uygun, genç ve potansiyelli bir kadroları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın