resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3867
    bu adam hakkında hep beceriksiz deniyorken bile, beceriksizliği kılıf olarak kullanan bir hain olduğunu belirtiyordum. artık maskesi düşüyor.

    aslında medyayı nasıl kullandığına bakarsak baya organize olduğunu görürüz. elinde korumak istediği bir koltuğu ve takımda neden bilmiyorum tutmak istediği futbolcular var. bir de galatasaray'ın aldığı puanların altında imzası olan ve gönderilmek istenenler var.

    tabi ki gönderilmek istenenler sneijder, bruma ve gönderilen podolski. korunmak istenenler selçuk, semih, sabri, hakan, yasin... menejerleri kim acaba... neyse...

    çıkan haberlere ve manipulasyon çabalarına bak. istifa ediyorum diyecek gücü kalmamış aziz yıldırım bu bildiğin. galatasaray değerlerinin yok edilişine bak. onun da karşılığı var ama neyse...

    kimse bu adama beceriksiz demesin. gelişi de arazilerimizin satışı için tepeden verilmiş bir direktifdi, devam edişi de öyle.

    tekrar ediyorum. dursun aydın özbek beceriksiz değildir. beceriksizlik yaptığı işi masumlaştıran bir laf. dursun özbek galatasaray'ı söğülemeye gelmiş ve camiaya tarihin en büyük zararını vermiş isimdir. bundan önceki özhan canaydın'dı. o beceriksiz kelimesinin tam sözlük karşılığıydı. ama hayır... dursun özbek beceriksiz değil. önce bir defa bunda anlaşalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın