resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1688
    yıllarca dünya futbolunun en iyisi olmuş maradona'nın bile teknik direktörlük konusunda yetersiz kalabildiği bir dünyada, sırf 8 sene juventus'ta oynadığı için antrenörlük yeteneğinin olmadığını söylemek ayıpmış. keza maradona uç bir örnek, futbolcu geçmişi şahane olup antrenörlüğü fiyasko olan bir çok isim mevcut.

    savunulan özellikler arasında boy, pos ve karizma var diye bir ibare yer alıyor. bu bile kendisini destekleyen güruhun ne kadar şekilci olduğunun ispatı. tekrar tekrar söylüyorum ve her fırsatta yine söyleyeceğim, kendisine 1 yıl daha verirsek galatasaray en az 3 sene daha şampiyon olamayacak duruma gelecektir. bu kadar açık ve net konuşuyorum. allah ömür ve sağlık verirse hep beraber göreceğiz inşallah.

    evet dursun ve içimizdeki futbolcu karteli dağılmadan bize kim gelse boş. sırf bu yüzden bile tudor'a 1 sezon daha verilemez. bu futbolcu kartelini ısrarla oynatıp, hakeden kişilere forma vermemesini nasıl sindiriyorsunuz içinize şaşıyorum. gelir gelmez sırf ben disiplinliyim demek için bruma'ya gider yaptı. sonra baktı ki puan kaybediyor ertesi maç 11'de oynattı. aynı tavrı başakşehir maçında sneijder ve podolski'ye gösterip ertesi maç tekrar 11'de başlattı adamları. böyle tutarsız bir adamın takıma çeki düzen vermesini bekliyorsunuz. kendisi bu takımı toparlayacak kişi olsaydı en az 1-2 hafta içinde hizipçilerin alayını kadro dışı bırakmıştı. herkeste babalar gibi arkasında dururdu, takımı budasın diye.

    ama ne oldu? maçası yemedi. şimdi ise baktı ki beceremiyor, bahaneyi hizipçilere atıyor. haftaya yine aynı hizipçileri ilk 11'de sahaya sürecektir. en kötü ihtimalle 1 maç oynatmayıp, ertesi maç tekrar aynı adamlara şans verecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın