resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1687
    tudor, klopp, tuchel, mourinho veya simione...

    2017/18 sezonunda teknik direktörümüz kim olursa olsun selçuk inan, sabri sarıoğlu, semih kaya, hakan balta gibi florya'da düzenin kendisi haline isimlerle, galatasaray formasını giyecek yeteneğe sahip diğer isimler bu takımı oluşturduğu sürece başarı imkanı yoktur.

    her teknik adam uygun kadro ve sinerji ile başarılı olabilir. ranieri örneği... adam premier lig'i kazandı amk leichester city ile. veya daha komiğini söyleyelim. hamza hamzaoğlu. bitmiş, dağılmış galatasaray ile şampiyon oldu.

    tudor aşığı değilim. ben teknik adamlara en az 2-3 sezon şans verilmesi taraftarıyım. tudor gider bir başkası gelir... sorun değil. ama sorun takıma bakarsak futbolcu grubunda. bu futbolcu grubu başarılı olamaz. yetenek değil öncelikle karakter engel başarılı olmalarına. ama kafamızı biraz daha kaldırırsak esas sorunu, yani dursun aydın özbek'i ve yönetimini görüyoruz. başarılı olacak bir kadro ellerine verilse dahi yönetim tarzları ile başarısızlığı getireceklerdir. en azından yanlı federasyon ve medya karşısında basiretsizlikleriyle galatasaray'ın haklarının yenmesine göz yumacaklardır. kaldı ki her eylemleri komisyon ve ahlaksızlık kokmaktadır. yani başarılı olacak kadroyu oluşturacak etiğe de sahip değiller.

    kafamızı iyice kaldırırsak daha büyük bir sorun görüyoruz. dejenere olmuş üyelerden oluşan galatasaray genel kurulu.tam da at sahibine göre kişnerin bir örneği. tercihleriyle galatasaray'ın batağa sürüklenmesindeki en önemli etkenlerden bir tanesi. ilkelerini kaybetmiş, çıkarlarının peşinde bir topluluğun düzgün yönetilmesini bekleyemeyiz...

    kafayı küçük türkiye'den kendimizi de görecek kadar kaldırırsak esas soruna geliyoruz. türkiye. eğitimsiz, ilkesiz ve benliğini kaybetmiş kültürüyle hasta memleketim. hangi taşın altına baksak ihanet, pislik, yobazlık, çıkar, sahtekarlık, kin çıkıyor. galatasaray taraftarından tut da, yönetenlere, yönetenlere muhalefet edenlere kadar. düzgün ilerleyen tek bir işimiz dahi yok.

    neyse... tudor giderse belki işler düzelir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın