resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1684
    evet sorun tudor değil futbolcularda, futbolcular ihanet etmese böyle olmazdı tayfası da geldiğine göre biz bitmişiz demektir. bu takımda yıllardır futbolcu lobisinden bahsedilir, eğer sen hocaysan oynatacaksın haculu. sen ayağının tozuyla takımın en iyi oyuncusunu kes, sonrasında sneijder'i kes, en sonunda da ama futbolcular beni sevmiyor diye başkana ağla. şaka mısın sen sayın tudor?

    futbolcuların sevdiği hoca olabilmek için ya çok sert ve adil olacaksın, ya da onlara arkadaş gibi yaklaşacaksın, dertlerini dinleyeceksin, performanslarını artırmak için elinden geleni yapacaksın. sen bu iki hoca kalıbına da uymuyorsun, sonra çıkıp sorun bende değil futbolcularda diyorsun. medyaya göre en büyük destekçin ise selçuk inan adlı hizipçiliğin kralı olan yetersiz. şimdi senin dediklerine inanabilmemiz için aklımızla küsmemiz gerekmez mi sayın tudor?

    benim kendisi yerine naçizane önerim zoran barisic, karabükspor'da yeterince kendini kanıtladı, galatasaray'a gelmesi kariyeri açısından mükemmel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın