resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1680
    (bkz: #2158608)

    öncelikle kendisinden özür diliyorum. her ne kadar futbolcular yetersiz de olsa riekerink gibi üst düzey olmayan bir teknik adam kadar futbolcuları oynatamadığı için çok fazla eleştirmiştim. fakat bazı futbolcuların sırf kendi rahatları için bu kadar net bir şekilde ihanet içerisinde olduklarını tahmin edememiştim.

    sneijder'miş, bruma'ymış, de jong'muş... antrenmandan kaçmaya çalışıp sana karşı tavır alan, maçlarda özellikle düşük performans göstererek armaya ihanet eden ne kadar karaktersiz futbolcu varsa her birini teker teker ifşa edip kadro dışı bırakması en büyük arzumdur. isterse bu isim muslera olsun, hiçbirinin bu kulüpte artık yeri yok. yeter artık!

    galatasaray'a gerçekten hizmet etmek istiyorsa sorunun açık açık ne olduğunu dile getirsin. yol yakınken süper ligde en yüksek maaş alan kadronun içindeki şeref yoksunu isimlerden kurtulalım. he bunu yapamıyorsak 25 futbolcu mu var kadroda, hepsini tek kalemde siktir edip sıfırdan adam gibi sporcularla yeni kadro kuralım. isterse yine 8'inciliğe oynasın.

    haydi igor! ver raporunu, at kadrodan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın