• 16643
    anlaşılamayan şu. eğer ki doğru bir yapılanma olacağına inansan kimsenin gitmesine karşı çıkılmaz.

    misal sneijder. gidebilir. sen sneijder'i 7 milyon €'ya satıp yıllık 4 milyon €'ya sözleşmesi biten taison'u getirebileceksen gönder sneijder'i. hiç sorun değil.

    bruma mı? tamam. sat 15 milyon € üstüne. getir sözleşmesi biten ghezzal'ı. tut elinde rodrigues'i. al başakşehir'dencengiz ünder'i. şutla yasin denen adamı. yapma diyen mi var?

    tolga ciğerci. tamam kazma. tamam topla iyi değil. de jong. yaşlı, hareketsiz, kafasında bitirmiş. josue, sınırlı yetenekleri var, kadroda ancak yedek olur. yolla bunları, eyvallah. yerine alacaksan leiva, ferri, guarin gibi oyuncuları; gönder hepsini. sesim çıkmaz.

    poldi. yaşlandı. evet koşamıyor. ayağına top gelmedikçe iş yapmıyor. rakibini kovalamıyor. yerine balotelli ya da benzeri bir oyuncu; hayır mı dedik?

    carole ve linnes. yeterli değiller. defansif olarak çok hata yapıyorlar. eyvallah. gönder. tuttun takıma clichy ve zabaleta gibi en azından 1 oyuncu aldın, biz "olmaz, illa bunlar kalsın" mı dedik?

    chedjou. aman savruk, aman isteksiz, aman beceriksiz. yahu sen daha kracheridi gibi bir adam bile alamadın. aldın da "yollanmasın chedjou" mu dedik?

    ama siz diyorsunuz ki "bunlar gitsin". gitsin tamam. kim gelecek? ndiaye, abuzike, adem büyük, emre akbaba, deniz türüç vb. bir de "ama satamayız ki" diye selçuk, semih, yasin, sabri gibi adamlar kalacak. bu mu derdiniz? bu mu isteğiniz? çünkü siz yukarıda bahsettiğim adamlar "gitsin" dediğinizde kalacak ve alınacak adamlar bunlar. oturun buna göre düşünün bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın