resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3818
    herhangi bir duruşu, prensibi olmayan otel sahibi. dilim gs başkanı demeye varmıyor. football manager serilerinde ( fm 2014, 2015, 2016, 2017) bugüne kadar
    galatasaray, bucaspor,

    leverkusen, dortmund, bayern, wolfsburg,

    tottenham, manchester city, manchester united, arsenal, liverpool, everton, leicester city, newcastle united,

    valencia, atletico madrid, real madrid, barcelona, sevilla,

    napoli, roma, milan, inter takımlarını çalıştırdım. bunların arasında teklif geldiğinde gittiğim takımlar: real, barcelona, bayern, city, united. diğerlerinde kariyer açtım çoğunlukla. 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu, 1 avrupa süper kupası, 2 şampiyonlar ligi finali, 2 uefa avrupa ligi finali var. neyse konuya gelelim. bu çalıştırdığım takımların büyük bir kısmında başarısız olacağımı anladığımda istifa ettim. hatta takım 3-4 maç puan kaybettiğinde bile istifayı düşünürdüm. hele yönetim kalan 5 maçtan şu kadar puan çıkaramazsın dediğinde bile istifa ederdim. e kardeşim bize ne fm kariyerlerinden diyebilirsiniz. asıl söylemek istediğim ben kendimi bile kandıramazken bu adam milyonları kandırıyor. başarısız olduğunun farkında olmasına rağmen bile istifa etmiyor. hâlâ gelecek sezonun planlamasını yapma cüretinde bulunabiliyor.

    tamam anladık istifa etmiyorsun ve uzun yıllar galatasaray kaymağını yemek istiyorsun. anlarım bunu. madem kendine güveniyorsun seçim kararı alsana? yeni ve güçlü bir yönetimle gelmeyi denesene? ama yoook. seçim kararı alırsa bir daha taraftar olarak bile galatasaray'ın önünden geçemeyeceğini iyi biliyor. bu yüzden bizi iyice rezil edene kadar kalacak. yahu kardeşim bir oyunda gösterilen duruş kadar duruş sergilemiyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın