resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3793
    kendisinin istifası için artık ayaklanılması lazım. boykot falan işe yaramaz çünkü istedikleri bu zaten. birilerine s....ri çekmişti bu taraftar zamanında, şimdi onun maşası intikam için burada, stada gitmemen, fiziki olarak tepki için orada bulunmaman için atılan her adım. bu tudorlar falan boşuna mı getirildi? ha bu tudora burada alkış tutanlara da kızmıyor değilim ama iyi niyetlerinden şüphem yok.

    bu vasıfsız ancak böyle kendi tarihini yazabilirdi, kulübü ağababasına peşkeş çekerek, intikamını alarak.

    buradan kendisine seslenmek istiyorum:

    çok zarar verdin kulübe, daha da zarar vereceksin, çok kötü günler bizi bekliyor. fakat şunu aklına iyi sok bu ülkede, özellikle bu camiada sizin kasabalı zihniyetinizi ezip geçecek aydınlık mı aydınlık bir çoğunluk var. ve bizler sana öyle bir gövdemizi göstereceğiz ki, pis bir maşa olduğuna lanetler edip, ağababana kaçacaksın. ağababan da anlayacak o zaman beraberliğe giderken farkın ikiye çıktığını.

    sen bizim mücadelemizin amacı bile olamayacak bir vasıfsızsın, sadece süpürülmesi gereken bir çöpsün. bu kulüpten seni temizleyeceğiz, güzel günlere yelken açacağız. ağababan bakalım bu sefer kimi çıkaracak karşımıza?
App Store'dan indirin Google Play'den alın