resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1193
    oyun klonlama işini iyi yapıyor. 23 kasım 2016 beşiktaş benfica maçının ilk yarısında benfica'nın beşiktaş'ı nasıl zor durumda gördü ve aynı oyunu hem o gün hem de bugün* uygulayarak planını değiştirmeyen beşiktaş'ı mat etti.

    aynısını 4 gol yediğimiz 22 ekim 2014 galatasaray borussia dortmund maçını tespit edip, aynı oyunla bizi 4-0 yenmişlerdi. * hatta maç sonu prandelli iyi analiz etmişsin diye abdullah avcı'yı tebrik etmişti.

    1 hafta gibi kısıtlı sürelerde başka takımların oynadığı oyunun aynısını oyunculara aşılamak ve verim almak kolay bir iş değil. bunun için tabii ki kendisiyle uyumlu bir kadro olması gerekiyor. yoksa, tudor'un da karabük'te planları tutuyordu ama bizde hiçbir şey tutturamadı.

    açıkçası, takımda görmek istediğim teknik adam abdullah avcı ama 1 senelik ve güvensiz bir yönetimle çalışmaz (çalışmasın da zaten) bizim için en doğru seçim şuan için lucescu. en büyük eksiğimiz olan futbol aklını getirip, bir sistem kurar ve üst akıl (futbol direktörü vs.) olarak devam edip, abdullah avcı teknik direktör olabilir. (uzun vadeli ve güzel bir planlama olur bence.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın