• 19
    ''içlerindeki f nefreti g'liliğin önüne geçmiş kişilerdir.''
    bir takım kişilerce f'e duyulan nefret ile g'ye duyulan sevgiyi karşılaştırıp, galatasaraylılıklarına bok atılmaya çalışılan kişilerdir. kısaca elmadan armutu çıkartıp hıyar bulma eşiği.

    ''üstlerinde g değil, a poları ile gezebilenlerdir.''
    af edersiniz kuzum, eşeklik eden kişilermiş gerçekten. ultraslan poları giyince sorun yok anti ve rakip takımın adı geçen polara karşıyız biz diyen 'anti' kişilerce vizyonsuzlukla suçlanan sempatizanlardır bu eşek kafalılar.

    ''f nefretini g'yi sevmenin bir parçası olarak görüyorsanız durumunuz çok vahimdir.''
    'elma ve armut birleşmez iki farklı meyvedir. ikisini de yersin, yemezsin. ha tadı hoştur, değildir. seni ilgilendirir. elma mı ıykk ben armut seviyorum diyebilirsin. ben sana aslolan armut sevgisidir diye mi cevap vermeliyim'i yine tekrarlamak gereği duyan antifenerbahçeli kişilerdir.

    ''biz g'liyiz onlar a'dır.''
    biz türküz onlar laz. bu mudur yani?

    (bkz: fenerbahçe sensin anti de sana girsin)
    ...dan sonra.

    ''bu akıma karşı olanları f'yi sevmekle itham edebilirler.''
    hayır hiç öyle bir şey düşünülmemiştir. fakat üstte gayet açık ki antifenerbahçeliyim diyen birinin açık açık galatasaraylılığı sorgulanmış. galatasaray ruhundan zerre yararlanamamış vizyonsuz kişiler olarak vurgulanmışlar. benim bir şeye olan sevgimi derecelendirirken bir şeye olan nefretimi göz önüne alanlara bakıyorumda 'yok lan' diyorum 'aklı başında insanlar aslında'. himmm garip...

    tanım mı? beni tanıdılar siz kaçın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın