• 6
    ilk turu hala devam etmekte olan playofflar. celtics - chicago bulls eşleşmesinde celtics 2-0 geriden geldi ve 3-2 önde. momentum tamamen ellerinde. buraya kadar getirmişken vazgeçmeyeceklerdir. bu eşleşmenin galibinin rakibi de henüz belli değil aslında. wizards - atlanta serisi de aynı şekilde 3-2 wizards lehine. iki takım da dışarda maç kazanamıyor. bence wizards saha avantajını kullanıp en kötü 4-3 kazanacaktır.

    diğer taraftan dün gece sa spurs gereksiz yere uzatıp heyecan yarattığı grizzlies eşleşmesini 4-2 lik skorla noktalayıp houston rockets'in rakibi oldu. aynı gecede toronto raptors nihayet milwaukee bucks'ı 4-2 lik skorla geçip cavaliers ile eşleşti. bu eşleşmeleri de yorumlayalım bari. bana göre san antonio formsuz olsa da daima favoridir. adamlar büyük tecrübe. houston'ın daha da ileri gidebilmesi için harden'dan fazlasına ihtiyacı var artık. öbür tarafta cavaliers ağır favori olsa da biraz zorlanır gibi.

    son olarak hala devam eden diğer seriye değinelim. clippers ile utah jazz. clippers griffin'in sakatlanmasından sonra seriyi verdi bence. şu an 3-2 gerideler zaten. utah warriors'a rakip oldu gibi artık.

    konferans finalleri bana göre warriors - spurs / cavaliers - wizards olacak. bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın