resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3696
    allah rızası için bir bilen varsa söylesin bilelim. dursun özbek nedir? kimdir? amacı nedir?
    varsa külübün içinde olan varsa, onu tanıyan ne bileyim hala ona inanan varsa deyin de bilelim. amaç nedir?

    a) dursun özbek bir ajandır. aslında amacı gs'yi küme düşürmektir. değersizleştirip bir rusa, araba peşkeş çektirmek için gelmiştir.
    b) dursun özbek bir çapsızdır. beceriksizdir, çapsızlığının farkında olmayan bir sünepe, cahildir. hala salakça bir şeyler başarabileceğine inanacak kadar aymazdır.
    c) dursun özbek iktidarın adamıdır. talimatla o göreve gelmiştir. gs'nin elindeki mal varlıklarına çökmek üzere kurulan bir kumpasın maşasıdır.
    d) dursun özbek aslında liselidir. ama sahtekarlıkla kopya çekerek gs lisesine hasbel kader girmiştir. fransızca falan da bilmemektedir. ite kaka okulu bitirmiştir. keçinin olmadığı yerde koyun olarak bala göte başkan olmuş şimdi de çöktüğü makamı canı pahasına terketmemekte kararlı olacak kadar 9 kat deriye sahip bir yüzü vardır.
    e ) dursun özbek diye biri yoktur. bizim gördüğümüz onun sureti ve imgelemidir. aslında bizim camia olarak daha önce işlediğimiz bir takım günahların, aldığımız mazlumların ahının kefareti olarak temsilen icra etmek için getirilmiş bir agent'dır.
    f) hepsi
App Store'dan indirin Google Play'den alın