resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 3663
    galatasaray'ın başına gelmiş en ezik başkan. şampiyon olamamak farklı bir şey, eziklik bambaşka. her sene şampiyon olmak zaten imkansız. bu realitenin herkes farkında. bu adam hem ezik hem utanmaz, arlanmaz bir adam.

    fenerlisi, beşiktaşlısı herkes galatasaray'ın winner ruhunu kabul etmişken bu adam kendi kaybeden, çomar havasını geldi bu kulübe de bulaştırdı. ligin ilk 5 sırasındaki takımlarla yaptığımız maçlarda 1 beraberlik 8 mağlubiyet aldık bu sezon.

    geçen sene de hiçbir derbi maçını kazanamadık diye hatırlıyorum. şampiyonluk diye başladığımız sezonda liderin 15 puan gerisinde 4. sıradayız ki trabzon bu gidişle bizi geçecek.

    gerçekten 112 yıllık kulüp tarihinde galatasaray'ın başına gelmiş başkan demiyorum bakın, galatasarayla ilişkisi olmuş en iş bilmez, en onursuz, en utanmaz kişidir.

    yok mu yürekli bir cumhuriyet savcısı ya? bu adam resmen halkı kin ve düşmanlığa teşvik ediyor. bylock falan bulurlar belki. bi araştırsınlar. artık kendisine değil, çoluğuna çocuğuna kadar gidiyor beddualarmız. artık ölmüşlerine saygımız kalmadı adamın ama adam ısrarla, utanmadan defolup gitmiyor.

    öldüğü gün, bakın bıraktığı gün demiyorum, 10 kilo çikolata dağıtacağım. umarım bu kulüple ilişkisi çok rencide edici bir şekilde biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın