• 260
    bazı arkadaşlarımız koşulsuz desteği biraz yanlış değerlendiriyorlar sanırım. koşulsuz destek demek, tribüne çıkıp 90 dakika "saldır galatasaray!" demekle, pek sevgili yönetimimizin deyimiyle maalesef olmuyor.

    bir dilemma arasındayız. biz boykottan tarafız. yönetim gidene kadar da galatasaray'ı çöküşe götüren bir yönetime ne maddi ne manevi destek vermemeyi düşünüyoruz. bu demek değildir ki, takımımızın yenilmesini istiyoruz. hayır! galatasaray ulan bu.

    şimdi bu organizasyonlara tek kuruş para kazandırmamak için orada burada tırnağını yiyerek maç izlemeyi mi tercih edersin, yoksa tribüne çıkıp fenerbahçe taraftarından "pınar başı"ndan, "her sene böyle"ye kadar yüm ali sami yen'e dinlettiren taraftar olmak mı istersin diye sorsalar, bin defa ilkini seçerdim. o stadyum bugün boş olsaydı, maçı fenerbahçe taraftarı önünde oynasaydı bu yönetimin takımı, bu utanç ve ayıpla ne yapacaklardı çok merak ediyorum.

    şimdi, çıkıp bu galatasaray'ın ayıbı olurdu diyecekler olacaktır. bu galatasaray taraftarının takımına sahip çıkacağını gösterirdi. asıl normal maçlarda gitmeyip, hele bir de boykot falan ağzına alıyorsa, derbi ya güya bu maça gidenlere teesüf ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın