• 143
    basketbol havası'na konuk olduğu programda kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlarla beni bir kez daha mest etmiş olan taze emekli basketbolcu, sporcu: "bir hayalim var ki, savaşsız bir dünyada yaşayalım; eksikliğini en çok hissettiğim, atatürk; sihirli bir gücüm olsaydı, cahilliği yok ederdim."

    basketbolu lisanslı olarak oynamaya başladığım yılların ilk diliminde ermal kuqo isminin farklı bir yeri vardı bende. efes pilsen'in o dönemki kadrosunun temel taşlarından biri olan bir türk'ün* soyadının kuqo oluşu 12 yaşındaki bir çocuk için ilgi çekici olabiliyor haliyle. malum o zamanlar internet de henüz yaygınlaşmamıştı. maç analizlerini, sonuçlarını, oyuncu bilgilerini gazeteden takip etmek dışında çok da fazla bir olanak yoktu. belki teletext. neyin ne olduğunu tam olarak bilemiyoruz falan. işte bu sır perdesi ermal'i benim için çok esrarengiz bir karakter haline dönüştürmüştü. ki guard oynayan beni oyun anlamında cezbeden bir özelliği falan da yoktu. işte bir soyad nelere kadir oluyor gör eyyy ulu sözlük!

    katıldığı programa dönersem; söz konusu röportaj hoş anekdotlarla dolu. özellikle kuqo soyadının kurtoğlu'na evrilme süreci gülümsetiyor insanı.

    merak edenler için mevzubahis yayının linki: https://youtu.be/TwD4EPn3yUU
App Store'dan indirin Google Play'den alın