resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1384
    tudor'un sadece yarım dönem kalması, kadroyu kendi kurmaması ve mimari olarak kendi oynatmak futboldan hatta hemen hemen her teknik adamın isteğinden uzak olması sebebiyle kendisini hunharca eleştirmek tabii ki biraz fazla özellikle yönetim dururken. ayrıca, kendisinin sezon başı antrenmanı yaptırdığı toplama karabükspor, teknik direktör değişikliğine rağmen iyi gidiyor çünkü enkaz değil fizik olarak iyi bir takım bıraktı.

    (bkz: #2151274) bu entry'mdeki ilk 4 eleştirim düzeltebilecek şeyler, bakarsınız tudor bunları aşmayı başarır. ama mehmet özbek gibi birinin telkiniyle ilk 11 çıkarmaya başlarsa bunun dönüşü yok. riekerink'te çok güzel tespitler yaptı, sezon başı da artı yönleri eksilerinden fazlaydı, onu bitiren yönetimin kuklası olması oldu.

    sonuca gelirsek, ben sorunun teknik direktörde değil yönetimde olduğunu biliyorum ama ne yazık ki önümüzdeki sezonda tarihin en kötü yönetimi görevine devam edecek. bu sebeple bu yönetimle bile başarılı olabilecek, kendisine koşulsuz güvenen, işine karıştırmayacak yaptırım gücü olan bir teknik direktör lazım. fatih terim gibi, lucescu gibi, abdullah avcı gibi. tudor, sözleşmesi ve teknik direktörlük geçmişi nedeniyle, bu yaptırım gücüne sahip değil ve bir kez idaresine karıştırırsa sonu riekerink gibi olacak farklı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın